Visualisoi viesti perille

Parhaista esityksistä jää usein mieleen kuva tai kuvaaja. Mutta miten voit itse tehdä päräyttävän esityksen kuvien avulla? Miten erotut, vaikutat ja tulet ymmärretyksi visuaalisuutta hyödyntäen?

Tervetuloa mukaan Päräyttävä esitys  – Visualisoi viesti perille  -verkkokurssille! Verkkokurssillamme opit, miten voit visualisoida viestisi perille mieleenpainuvasti ja vakuuttavasti. 

Tällä sivulla voit tutustua yhteen verkkokurssimme osioon, joka avaa visuaalisuuden merkitystä. Informaatiotulva on nykyään valtavaa, eikä ole sattumaa, että esimerkiksi monissa sosiaalisen median kanavissa kuvista on tullut iso osa välitettävää viestiä. Visuaalinen viestintä on tehokas tapa välittää informaatiota. Kun käytetään sekä kielellisiä että kuvallisia keinoja, parannetaan todennäköisyyttä, että jotain jää asiasta mieleen. Ota tästä käyttöösi itsellesi sopivimmat ajatukset

Tutustu verkkokurssiimme tarkemmin täällä. Tervetuloa mukaan!

Kurssitaikurit on Tussitaikurien spin-off ja hyödynnämme Tussitaikurien kehittämää osaamista. Tussitaikurien salaisuuksia on nyt siis jaossa!